Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.
Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rregullat për Zona e Dizajnës Grafik

Go down

Rregullat për Zona e Dizajnës Grafik Empty Rregullat për Zona e Dizajnës Grafik

Post by Doktor Ramazan Fri Oct 03, 2014 6:14 pm

Kredi për Leah7 nga Forumi mbështetjës të Anglisht.


Regullat dhe Rregulloret të Grafikës
Nxjerri Seksioni Grafikës:

Kërkesat të Grafikës:
Vendi për të kërkuar banners, avatars, firma, buttons, dhe çdo gjë tjetër për forumet tuaja.


Propozimi Vetë-shërbim:
Nëse ju keni grafikë vetë bëri që ju nuk keni nevojë, ju mund të postoni ato këtu për tjerët të përdorin. Punimet plagjiat dhe gjenerator nuk pranohen.


Vetë-shërbim Galeria
Grafikat që janë postuar në forum janë të moderuar dhe në qoftë se ata të kualifikohen për përsosmëri ata marrin lëvizur këtu. Çdokush ka munsi të përdorin këto imazhe.


Grafike Konkurseve
Këtu është vendi ku gara grafike janë mbajtur që anëtarët mund të konkurrojnë. Ju mund të marrin pjesë në qoftë se ju doni.


Arsyet pse disa Kërkesat nuk janë të Kompletuara

Kërkesa juaj është e paqartë ose e pamundur për të përfunduar.
Site juaj është e paligjshme, e bllokuar nga Online Guardian, ose në qoftë se ju të kërkuar grafika për një forum si nuk është pi ForumAktiv/Forumotion.
Ju janë ndaluar nga forumi mbështetjes.
Kohët e fundit, ju keni pasur kërkesat maksimale grafike përfunduar brenda javës.
Ju keni përdor copyright (drejtën e autorit) imazhe ose përmbajtjen në kërkesën tuaj.

Regullat për Kërkueset të Grafikës:


 • Mos harroni për të filluar me një titull të qartë, ajo duhet të përmbajë natyrën e përgjithshme të kërkesës tuaj. Për shembull: "Kërkoj një imazhe për forumin tim." Stafi e Projektues Grafikë kanë të drejtë të bllokohet dhe fshijnë kërkesën tuaj, nëse titulli është në-eksplicite apo të pavlefshme.


 • Mos kërkojnë grafika nëpërmjet mesazh privat (PM/MP), si mbështetje nëpërmjet PM nuk është e lejuar. Të vetmet përjashtime për këtë është kur ju keni një kërkesë në lidhje me një propozim të veçantë galeria apo një imazhe në galeri, në të cilin rast, ju keni të drejtë për të MP artisti imazhave, dhe të kërkojë ato imazhe specifike.


 • Stafi e Projektues Grafik nuk janë të detyruar për të përfunduar çdo kërkesë, por anëtarët mund të plotë kërkesat. Ju lutem, mos nxisin apo ngacmojnë stafit dhe dizajnërz të tjera të plotësojë kërkesën tuaj; të jetë i durueshëm dhe të respektueshëm.


 • Kur një dizajner grafikës është duke punuar në një kërkesë, ai / ajo do të defton atë nga postimi në fije dhe duke shtuar një "në progres" ikonë në temë. Nëse Designer sheh dikush tjetër është duke punuar në kërkesë, kjo ikonë mund të përditësuar, për qëllime të njoftimit.


 • Pasi kërkesa juaj është e përfunduar, stafi projektues grafikës do të shpallë të produktit në temë dhe të presin miratimin tuaj. Nëse produkti përfundojë është për simpati tuaj, ju lutem të ndryshojë ikonën e temës në "komplet." Kështu një stafi i projektues grafik mund të bllokoj atë. Nëse kërkesa juaj ka kaluar dhjetë ditë pa përgjigje, të shkon kërkesën tand në "Kërkesat e Kompletuara Grafikës".


 • Gjithkush ka të drejtë për mendimin e tyre, por kur komentuar artin përfunduar nga stafi apo anëtarëve, ju lutem, mos flakë apo kritikojnë. Ju keni të drejtë të postoni komente konstruktive, jo komente fyese.

 • Ju mund të përplasem temën tuaj, por ata duhet të jenë të ndara nga të paktën njëste katër sahat orë përfshin kohë; përplasem të përsëriteteve do të rezultojë në paralajmërimet. Ju nuk jeni i lejuar për të përplasem kërkesën tuaj, kur ajo është etiketuar nga një projektues grafik.


 • Ka raste kur shumë kërkesa janë në pritje për të përfunduar nga përdoruesit të ndryshme, kështu që ju janë të lejuara vetëm për të pasur dy kërkesa në javë. Nëse ju postoni më shumë se dy kërkesa brenda afatit të një jave, kërkesat shtesë do të rënë.


  ** Në qof se forumi tand është e mbyllur/mbëshil, dhe ne jemi në gjendje për të parë statistikat tuaja forumit ose informacione grupeve, të kërkohemi një imazhe/piktur për të siguruar prova për statistikat tuaja dhe se ju jeni në të vërtetë se administratorin e forumit tuaj. **


 • Ju duhet të përdorni nxjerri grafikës më poshtë. Nxjerrat jan kur ju jeni në gjendje të përdorin ata gjërat të guximshme dhe të ngjyra në mesazhin tuaj. Ju lutemi, plotësoni çdo pjesë - mos lënë asgjë bosh; nëse jeni të pasigurt ose një seksion nuk zbatohet për kërkesën tuaj, shkroni "N / A" ose "Nuk aplikohet" në këtë fushë.


Nxjerri Kërkesë Grafikës:
** (Patjetėr) **
Code:

[Color=#32a4d5][b]Lloji Krijimi:[/b][/color]
[Color=#7bb92b][b]Madhësia (Në px):[/b][/color]
[Color=#32a4d5][b]Fillore Ngjyrat:[/b][/color]
[Color=#7bb92b][b]Ngjyrat e mesme:[/b][/color]
[Color=#32a4d5][b]Imazhe që përfshijnë:[/b][/color]
[Color=#7bb92b][b]Tekst për tu Fut:[/b][/color]
[Color=#32a4d5][b]Font:[/b][/color]
[Color=#7bb92b][b]Font Ngjyre:[/b][/color]
[Color=#32a4d5][b]Lidhje të forumi ForumAktivës:[/b][/color]
[Color=#7bb92b][b]Emri i përdoruesit në forumin juaj:[/b][/color]
[Color=#32a4d5][b]Adresa e juaj i fundit Kërkesë për Grafikës:[/b][/color]
[Color=#7bb92b][b]Përshkrimi i hollësishëm:[/b][/color]

Ex.

Lloji Krijimi: Ikonë
Madhësia (Në px): 16 x 16
Fillore Ngjyrat: e kaltër 
Ngjyrat e mesme: E kuqe 
Imazhe që përfshijnë: Skam 
Tekst për tu Fut: "Mire se erdhe" 
Font: Palatino Linotype
Font Ngjyre : E zez 
Lidhje të forumi ForumAktivës: http://www.ndihme.forumsq.net/
Emri i përdoruesit në Forumin juaj: Doktor Ramazan
Adresa e juaj i fundit Kërkesë për Grafikës: Skom kerku dizajnat para këtë kërkuesit.
Përshkrimi i hollësishëm: Bunë shom të bukur, fut de një lule mbas fjalën" erdhe
Doktor Ramazan
Doktor Ramazan
Administrator
Administrator

Male
Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 79
Data e Anëtarësuar : 2014-09-14
Vjeç : 24
Google Chrome

https://ndihme.forumsq.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum