Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.
Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rregullat të Përgjithshme

Go down

Rregullat të Përgjithshme Empty Rregullat të Përgjithshme

Post by Roboti i Forumeve Wed Sep 17, 2014 6:33 pm

Rregullatët e ForumAktivës

Ky bord është këtu për mbështetje dhe ndihmë në të përdoruesve të brenda Forumotion. Pra, është e rëndësishme për të mbajtur këtë bord të pastër për rehati e të gjithëve. Këto rregulla janë këtu për këtë qëllim saktë.


Mesazhet postuar në bord. • Para se të postoni: Një kërkim duhet të bëhet para se ju kërkoni nëse pyetjet tuaja nuk janë tashmë të postuar. Ju mund të përdorni funksionin e kërkimit duke ndjekur këtë lidhje.
  Ju keni një seksion FAQ, ku ju mund të gjeni përgjigje për pyetje të përgjithshme rreth menaxhimit forum:
  Pyetjet e bëra më shpesh
  Ju duhet gjithashtu të marrin një sy në listën tonë tutorial për të siguruar atë që ju jeni gati për të kërkuar nuk është tashmë e mbuluar në një tutorial:

 • Titujt Teme: Kur ju postoni pyetjen tuaj apo problemin tuaj, ju duhet të përdorni një titull në lidhje me problemin tuaj. Fjalë të tilla si "urgjente", "SOS", "Pyetje", "Problem", "Nxito" nuk tolerohen. Kryeqytetet gjithashtu duhet të shmanget. Pse ne ju kërkojmë të përdorni tituj të qarta në temat tuaja? Sepse bazat e motorit të kërkimeve të forumit rezultatet e saj të kërkimit në fjalë kyçe të gjendet në titujt e temës. Kur ju bëni një kërkim, bëni ju përdorni "ndihmë", "urgjente", "problem", "SOS" ose "pyetje" si fjalë kyçe për të kërkuar për tema rreth problemit tuaj / pyetje? Kur ju bëni një kërkim, bëni ju përdorni "ndihmë", "urgjente", "problem", "SOS" ose "pyetje" si fjalë kyçe për të kërkuar për tema rreth problemit tuaj / pyetje?

  Jo! Pra, kjo është arsyeja pse ajo është e rëndësishme që të përdorin tituj në lidhje me problemin tuaj / pyetje. Të bësh këtë e bën kërkimet shumë më të lehtë për vizitorët që përdorin motor kërkimi për të marrë një përgjigje për pyetjen e tyre
  Përshkrimi i problemit tuaj / pyetje: Kur të të bëj një pyetje, të përpiqet të jetë i qartë dhe i saktë në lidhje me atë që ju doni të thoni. Mos hezitoni që të përshkruani problemin tuaj. Më shumë info ju japin, aq më mirë ne mund të ju përgjigjem. Screenshots gjithashtu mund të ndihmojnë në varësi të problemit. Nëse ju nuk e dini se si për të marrë një screenshot ju duhet të lexoni këtë tutorial.

 • Gjuha në këtë forum: Kur të postoni, ju lutem, mos përdorni emer si tekts mesazh si F1L5N1 (filani). Njerëzit Shqiptare duhet të jetë në gjendje për të kuptuar atë që ju shkruani, kështu që për këtë arsye ne kërkojmë që ju të vendosni një shkallë të kujdesit në shqip tuaj, edhe në qoftë se gjuha shqip juaj nuk është shumë e mirë.
  Ngjyrat, kapitaleve dhe madhësia: Kur shkruani mesazhin tuaj, ju lutem mos abuzojnë kryeqytetet (duket sikur ju jeni duke thirrur). Re-sizing teksti juaj është gjithashtu një ide e keqe. Tepër Teksti madhe ngjan ulëritës. Ngjyrat dhe tekst bold janë të rezervuara për moderim nga anëtarët e stafit në mënyrë të shmangur përdorimin e tyre.

 • Spam dhe Mesazhe Ndryshme: Spamming duhet të shmanget. Një fjalë mesazhe të tilla si "lol", "ROFL" ose një smiley vetme duhet të shmanget.
  Ju duhet gjithashtu të shmangur postimi të njëjtën temë dy herë, ajo nuk do të fitojë ju një përgjigje të shpejtë.
  Për sa kohë që tema juaj nuk është në faqen e dytë të seksionit të ndihmës, është e kotë që të përplasem atë. Vonesa minimale mes dy gunga është 24 orë (72 në pjesën e shqyrtimit), në bazë të këtij bordit parazgjedhur timezone (UTC 00: 00).
  Nëse ju bëni një gabim, ose ju doni të bëni çdo modifikim në një nga postimet e tuaja, ju lutem, përdorni Rregullat të Përgjithshme Icon_post_edit_en butonin në krye të djathtë të shtyllës, për të shmangur të dyfishtë-postimin

 • Reklamim i forumit tuaj: Spamming nuk tolerohet, madje edhe nga Kryeministri. Nëse ju postoni në lidhje me një problem, të japin adresën e forumit tuaj vetëm nëse është e vërtetë e nevojshme për të kuptuar atë.

 • Kopjimi dhe vjedhje: Për të kopjuar dhe vjedhjen e anëtarëve të tjerë punon tilla si grafikë (Theme, Images) dhe ose kodet (CSS, Templates) nuk është e lejuar. Nëse jeni të gjetur të vjedhur ose kopjoni të tjerët punë ju do të jepet një paralajmërim serioz.

 • Reklamat Tjera: Është e ndaluar gjithashtu që të postoni reklama për të parave të lidhura me sende, shumë prej anëtarëve tanë janë nën 18 vjeç.

 • Tutorials Regjistruar:Tutorials regjistruar mbi postimet mësime që e bëjnë një regjistër të përdoruesit në mënyrë për të parë tutorial nuk është e lejuar. Site për mësime Off që janë në pamje-në gjendje për mysafirët janë të lejuara. Nëse gjeti që ju postuar një tutorial që bën një përdorues të regjistroheni ju do të merrni një lajmërim për herë të parë, për herë të dytë ju do të merrni një paralajmërim dhe të tretën herë që ju do të merrni një paralajmërim serioz.
  Përveç sundimit të postimit mësime që duhet të shihet nga të ftuar, ju duhet të shikojnë se sa ju postoni në mësime off terren. Si një shënim në qoftë se anëtar i stafit ndjen se mesazhet e tua kanë lidhje me faqet e tjera në të gjithë shkrimin tuaj ose shumica e mesazhit tuaj, ju do të këshillohen për të reduktuar link-et me mësime në vende të tjera apo faqen tuaj. Kjo është deri në vendimin punojës nëse kjo është një çështje në reklamat forum tuaj për të marrë anëtarë të regjistrohen ose shikoni forumin.

 • Ndihma Përdoruesit: Në qoftë se ju e dini përgjigjen për një pyetje që një përdorues ka kërkuar dhe nuk duan ta ndajnë atë me të tjera në shkrimin tuaj, ju lutem mos postimit. Kjo nuk ndihmon askënd të bordit. Ky forum është një forum mbështetje për të ndihmuar përdoruesit me pyetje apo probleme që ata kanë. Nëse ju vazhdoni të postoni ju e dini përgjigjen, ose diçka të ngjashme me këtë linjë, por nuk japin përgjigje që ju do të jepet tre lajmërimeve dhe pastaj një paralajmërim.Sjellja në forum • Përmbajtjen shpifëse, raciste, të urrejtëshme, pornografike, i paligjshëm apo fyese duhet të shmanget në këtë forum. Ju duhet të respektojni faktin se njerëzit mund të ketë një mendim të ndryshëm nga ju. Nëse ju jeni në konflikt me një tjetër anëtar, ju lutem, përdorni PMS për se, ky forum nuk është një arenë!

 • Ju lutem, të jenë të durueshëm. Është e kotë që të përplasem temë tuaj çdo 2 minuta (shoh pikë "Spam dhe off-topic"). Çdo anëtar i këtij forumi ka një jetë private përveç ForumAktiv, kështu që ata nuk mund gjithmonë të përgjigjet menjëherë
 • Ju duhet të respektojnë moderatorët dhe administratorët. Ata të gjithë punojnë vullnetarisht në këtë forum dhe ata janë njerëzore, jo makina!

 • Nëse keni marrë reklamat, përmbajtje pornografike apo fyerje nga PM, ju duhet të dërgoni tërë mesazhin dhe një piktur i atij mesazhi tek një moderator nëpërmjet PM. Postimi atë në një temë është e kotë dhe do të shkaktojë vetëm konfliktet mes jush dhe atë që ju ka dërguar e Kryeministrit

 • Nëse ju gjeni një forum e ForumAktivës që nuk respekton Rregullat e Shërbimit (Anglisht), përdorni mjet çështje gjyqësore (Anglisht) për të raportuar atë në vend të krijimit të një teme. Në këtë mënyrë ju do të shmangur reklamat dhe konfliktet e mundshme me zotin e forumi.

 • Nëse ju nuk e gjeni temën tuaj, ajo mund të ketë qenë lëvizur në një vend më të përshtatshëm. Nëse ju nuk jeni të sigurt se si të gjeni atë, klikoni mbi emrin e përdoruesit në "Kush është në linjë?" seksion në fund të homepage dhe të shkojnë në "Statistika" tab e profilit tuaj. Nuk ju mund të bëni një kërkim të shpejtë të të gjitha posteve apo temave të bëra kohët e fundit.

 • Mos moderuar anëtarët e tjerë. Moderuar është e rezervuar për anëtarët ështe vetëm për stafin.

Avatar dhe Profili • Dimensione Foto: Gjerësia avatar tuaj nuk duhet të kalojë 150 pixels dhe kjo është lartësia nuk duhet të tejkalojë 200 pixels. Këto kufizime janë këtu për të shmangur scrolling për njerëzit që kanë një rezolutë të ulët ekran. Ju duhet gjithashtu të respektojnë kufirin e magazinimit hapësirë ​​e cila është e vendosur në 300 KB. Ka ende njerëz që kanë një lidhje me shpejtësi të ulët, dhe fotografi të mëdha të marrë kohë për të ngarkuar për ta.

 • Avatar juaj nuk është një baner reklamat, avatars me URL tuaj forum apo lidhje në çdo faqe të tjera duhet të shmanget.
  Orientuar seksualisht, Gore dhe çdo avatars të tjera të llojit që konsiderohen të jenë të papërshtatshme duhet të shmanget.

 • "Gjuha", "Vendndodhja" dhe "Pasionet" fushat nuk janë një hapësirë ​​reklamat, lidhjet (në forum tuaj ose faqet e tjera) duhet të shmanget.
Sanksionet e Mundshme • Nëse ju keni shpallur me anë të PD, ju do të keni PM privilegje tuaj hequr.
 • Nëse avatar juaj nuk respekton rregullat dhe ju injorojnë kërkesën moderatori-së që të ketë ajo ndryshoi, administratori do t'ju ndalojnë nga shfaqja Gjendja emocionale
 • Reklamim për të holla të lidhura me sende = ndalimit të menjëhershëm
 • Duke injoruar paralajmërimet moderatorët dhe e vazhdueshme për të mos respektojnë rregullat dhe njerëzit fyerje do të rezultojë në një ndalim nga ky forum
 • Paralajmërimet: Në këtë forum, në varësi të gravitetit të rregullave që ju të thyer, ju do të vini re një nga imazhet e mëposhtme në "nivelin e paralajmërimit" në profilin tuaj:

  Rregullat të Përgjithshme 2z3riuw - Nuk ke paralajmërime
  Rregullat të Përgjithshme 1zd95f - Ke 1 paralajmërim
  Rregullat të Përgjithshme O0wfw9 - Ke 2 paralajmërime
  Rregullat të Përgjithshme Izb9s4  - Ke 3 paralajmërime (serioz)
  Rregullat të Përgjithshme 2zzpy8l - Je të ndaluara

  Gjithashtu vini re se paralajmërimet janë shtuar deri në profilin tuaj dhe ju do të merrni ndaluar nëse ju:
  - Merre 3 lajmërimeve (kthehet në një paralajmërim)
  - Merre 1 paralajmërim + një paralajmërim serioz
  - Merre 2 paralajmërimet + një paralajmërim serioz
  - Merre 2 paralajmërime serioze
  - Nëse ju të spam ju do të ndalohet në vend pa asnjë paralajmërimLlogaritë e shumëfishta në këtë forum nuk janë të lejuara.
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me një nga rregullat e forumit, ju lutem PD një moderator për të pyesni pyetjen tuaj.

Exclamation Shënim: Këto rregulla mund të modifikohet / përditësua kurdoherë, kështu që ne ju ftojmë që të ri-lexuar ato rregullisht.

Ne ju falënderojmë për të kuptuarit tuaj dhe për respektimin e këtyre rregullave.

Me respekt,
ForumAktiv


Roboti i Forumeve
Roboti i Forumeve

Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 1
Data e Anëtarësuar : 2014-09-16

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum