Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.
Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Udhëzimet të Seksioni i Rishikimit

Go down

Udhëzimet të Seksioni i Rishikimit Empty Udhëzimet të Seksioni i Rishikimit

Post by Doktor Ramazan Tue Oct 14, 2014 7:46 pm

Udhëzimet të Seksioni i Rishikimit
Rregullat të Kërkesat


 • Vetëm forume i ForumAktiv mund të rishikohet. Nëse forum tuaj nuk është pi grupi ForuMotion (Anglisht), ForumActif (Frëngjisht), dhe forumet tjera si jen zyrtar, atëherë kërkesën të jet i bllokuar.
 • Të shqyrtojë kërkesat që janë bërë ku forumet shkelin kushtet e shërbimit do të jetë i bllokuar dhe nuk pranoi derisa tha përmbajtja është hequr.
  Përplasjet kërkesën tuaj për vëmendje është i lejuar, por pas duhet të ndahet nga postimi juaj i fundit me një hapësirë ​​kohe shtatëdhjetë dy (72) orë.
  Nëse kërkesa juaj nuk është në formatin si duhët, ne të refuzojë atë. Ne kërkojmë që ju postoni në formatet e dhëna në mënyrë që njerëzit të mund të fillojë duke filluar procesin e rishikimit.
  Seksioni Rishikimi ndjek rregullat e forumit. Ju mund të gjeni rregullat në çdo seksion si Lajmërim Global, ose ju mund të shihni këtu.
 • Vetëm Administratorët e forumin tuaj mund të kërkojnë një rishikim këtu. Nëse ju nuk jeni një administratori, ju nuk mund të kërkojëni për një shqyrtim. Nëse grupi Administratorët është fshehur, ju duhet të postoni një foto të grupit dhe anëtarëve të saj dëshmojnë se ju jeni një administrator.
 • Të gjitha forumet duhet të jenë në gjuhën e Shqipe. Nëse forum tuaj nuk është në gjuhën e Shqipe, atëherë kërkesa juaj do të refuzohet.
 • Ju nuk mund të shënojë temën tuaj e përfunduar. Vetëm recensentët zyrtare mund të shënojë një temë të përfunduar.Llojet Rishikimi


Rishikimi i Lehtë: Një rishikimi i lehtë ju ofron me një vlerësim në të gjitha kritereve të shqyrtimit dhe ju jep plumb komentet pikë reagime si dhe përvijimin forume anët e forta dhe dobësitë tuaja.
Rishikimi Kompleksi: Një rishikimin kompleksi ju ofron me një vlerësim në të gjitha kritereve të shqyrtimit dhe ju ofron me një analizë të thellë për secilin kriter të shqyrtimit, si dhe sigurimin sugjerim se si për të përmirësuar forum tuaj.
Një Zona Rishikimi: Një zona rishikimi ju ofron me një analizë më të thellë në një aspekt të veçantë të forumit tuaj.
Dy Zona Rishikimi: Dy Zona Rishikimi është e njëjtë me një zona rishikimi, por ofron një analizë të thellë në dy fushat e forumit tuaj.


Kërkesat Rishikimi


Rishikimi i Lehtë ~ 30 Postime në Forum - 5 Anëtarët
Rishikimi Kompleksi ~ 300 Postime në Forum - 75 Anëtarët
Një Zona Rishikimi ~ 30 Postime në Forum - 10 Anëtarët
Dy Zona Rishikimi ~ 125 Postime në Forum - 30 Anëtarët


Kërkuar Limit


Të gjitha kërkesat e rishikimit duhet të jenë të ndara nga një periudhë kohore prej një jave përpara se të bëjnë kërkesën tuaj të ardhshëm.

Rishikimi Kompleksi ~ Lejohet një herë në muaj - Ju mund të kërkoni një tjetër rishikim kompleks pas një muaji nga e fundit e juaj rishikimin e kompleksi.
Dy Zona Rishikimi ~ Lejohet dy herë në muaj. - Ju mund të kërkoni një tjetër rishikimin e dy zonës pas një të plotë dy javë nga fundit tuaj rishikimin e dy zonës.
Një Zona Rishikimi ~ Lejohet dy herë në muaj. - Ju mund të kërkoni një tjetër një rishikim të njoni zonës të plotë dy javë nga fundit tuaj rishikimin e njoni zonës.
Rishikimi i Lehte ~ Lejohet një herë në dy javë - Ju mund të kërkoni një tjetër rishikim të thjeshtë pas dy javë nga fundit tuaj rishikimin i lehte.


Rishikimi Kërkesa Formate


Për të kërkuar forum tënd të rishikohen, krijo një temë të re, dhe të vënë në kodet e mëposhtme, sipas çfarë lloji i rishikimit forumi juaj ka kërkesat për. Mos redakto "Lloji i Rishikimit" fushë.

Rishikimi i Lehte

Code:
[color=#00A5CD][b]Emri të Forumit:[/b][/color] Përgjigje
[color=#7CBA2C][b]Adresa:[/b][/color] Përgjigje
[color=#00A5CD][b]Lloji i Rishikimit (Mos e ndryshoni):[/b][/color] [u]Rishikimi i Lehte[/u]
[b][color=#7CBA2C]Emri ne forum:[/color][/b] Përgjigje

Rishikimi Kompleksi

Code:
[color=#00A5CD][b]Emri të Forumit:[/b][/color] Përgjigje
[color=#7CBA2C][b]Adresa:[/b][/color] Përgjigje
[color=#00A5CD][b]Lloji i Rishikimit (Mos e ndryshoni):[/b][/color] [u]Rishikimi Kompleksi[/u]
[color=#7CBA2C][b]Emri ne forum:[/b][/color] Përgjigje

Një Zona Rishikimi:

Code:
[color=#00A5CD][b]Emri të Forumit:[/b][/color] Përgjigje
[color=#7CBA2C][b]Adresa:[/b][/color] Përgjigje
[color=#00A5CD][b]Lloji i Rishikimit (Mos e ndryshoni):[/b][/color] [u]Një Zona Rishikimi[/u]
[color=#7CBA2C][b]Zona si dush të shqyrtohen:[/b][/color] Përgjigje
[color=#00A5CD][b]Emri në Forum:[/b][/color] Përgjigje

Dy Zona Rishikimi:

Code:
[color=#00A5CD][b]Emri të Forumit:[/b][/color] Pergjigje
[color=#7CBA2C][b]Adresa:[/b][/color] Pergjigje
[color=#00A5CD][b]Lloji i Rishikimit (Mos e ndryshoni):[/b][/color] [u]Rishikimi e Dy Zonës[/u]
[color=#7CBA2C][b]Dy zonat si dush të shqyrtohet:[/b][/color] Pergjigje
[color=#00A5CD][b]Emri ne forum:[/b][/color] Pergjigje


[b]Zonat Analizuar në një Shqyrtim


Shënim: Nëse ju jeni duke kërkuar një rishikim të një ose dy zona, këto janë zonat që ju mund të kërkojnë.

Përshtypjet e parë: Recensentët do të japë përshtypjet e tij apo të saj të parë të forumit kur vizitojnë forumin.

Prezantimi Pergjithshme i Forumit: Recensentët të shqyrtojn paraqitjen forumeve dhe japin reagimet, si dhe sugjerimet e mundshme se si për të përmirësuar pamjen e forumit tuaj.

Aktiviteti Forumit: Recensentët të shqyrtojn veprimtarinë e forumit dhe do të japë reagime dhe sugjerime se si për të përmirësuar aktivitetin.

Stafi dhe Grupet e Anëtarëve: Recensentët të shqyrtojn sasinë e stafit dhe e Anëtarëve forum ka dhe do të japë reagime në nivele të stafit dhe grupet.

Origjinaliteti të Forumit: Recensentët të shqyrtojn se sa origjinal është forumin tënd, dhe të sigurojnë reagime dhe sugjerim të mundshme se si të bëjnë forumin më origjinale.

Ekspozimi dhe Organizata të forumit: Recensentët të shqyrtojn ekspozimin të kategoriat / forumët dhe përgjithësi se si organizohet forum është dhe të japë sugjerime për ndryshime të mundshme se si mund të organizohet forumin nëse është e nevojshme.

Gramatikë dhe Drejtshkrim: Recensues të analizojnë gramatikën dhe drejtshkrimin e forumit dhe të sigurojë ndryshimet nëse ka nevojë.
Doktor Ramazan
Doktor Ramazan
Administrator
Administrator

Male
Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 79
Data e Anëtarësuar : 2014-09-14
Vjeç : 24
Google Chrome

https://ndihme.forumsq.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum