Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.
Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit

Go down

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit Empty Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit

Post by Doktor Ramazan Wed Oct 15, 2014 2:30 pm


Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit


Përshendetje Anëtarët,

Faleminderit për të marrë një interes në plotësimin komente. Anëtarët e shumta mund të jap një përmbledhje të çdo forum. Ju lutem gjeni më poshtë disa udhëzime të përgjithshme, si dhe formularët tip përkatës më poshtë. Në qoftë se një anëtar ka kërkuar një rishikim të një ose dy zona, atëherë ju lutem hiqni kriteret parëndësishme për shqyrtim template komplekse dhe të përdorin atë. • Çdokush mund të përfunduar një rishikim edhe në qoftë se një anëtar tjetër i ka bërë një rishikim.
 • Një shqyrtim do të konsiderohet i plotë kur një recensues i ekipit shqyrtues ka dhënë një shqyrtim. Tema të  qëndrojë e hapur për një periudhë kohe për këdo tjetër që dëshiron të jap një shqyrtim.
 • Ju lutem mos jepni komente ofenduese.
 • Përgjigjet për një recensues është e lejuar. Vërejtjet fyese nuk të tolerohet
 • Pullat/notat shenjë e përdorur nga recensentët nuk lejohet të përdoren nga anëtarët, kjo është e rezervuar për stafin.
 • Anëtarët duhet të përdorin nxjerrat parashikuara më poshtë, përndryshe rishikimi mund të hiqet.
 • Çdo pyetje në lidhje me seksionin shqyrtues dhe analiza të mbaruara mund të kërkohet këtu ose nëpërmjet mesazh privat për një anëtar i ekipit të shqyrtimit.
 • të zbatohemi gjith Rregullat e Përgjithshme.

Nxjerri për Rishikimi i Lehte


Rishikimi Forumit

Titulli i Forumit


Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 111Përshtypjet e ParëNumri-Ketu/10
Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 211Prezantimi Pergjithshme i ForumitNumri-Ketu/10
Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 311Aktiviteti ForumitNumri-Ketu/10
Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 411Stafi dhe Grupet e AnëtarëveNumri-Ketu/10
Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 511Origjinaliteti të ForumitNumri-Ketu/10
Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 611Ekspozimi dhe Organizata të ForumitNumri-Ketu/10
Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 712Gramatikë dhe DrejtshkrimNumri-Ketu/10


Konkluzione

 • Shkruani mesazhin këtuPërparësitë të Forumit

 • Shkruani mesazhin këtuDobësitë e Forumit

 • Shkruani mesazhin këtu

Mesatare Vota Rishikimi: Shkruani Numrin KetuCode:
[center][font=Verdana][size=24][b][color=#32A4D5]Rishikimi[/color] [color=#7BB92B]Forumit[/color][/b][/size][/font]

[size=18][font=Trebuchet MS]Titulli i Forumit[/font][/size][/center]


[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/111.png[/img][/td]
[td][color=#DA9100][b][size=14]Përshtypjet e Parë[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/211.png[/img][/td]
[td][color=#007FFF][b][size=14]Prezantimi Pergjithshme i Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#7BB92B]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/311.png[/img][/td]
[td][color=#66B032][b][size=14]Aktiviteti Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/411.png[/img][/td]
[td][color=#1034A6][b][size=14]Stafi dhe Grupet e Anëtarëve[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#7BB92B]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/511.png[/img][/td]
[td][color=#5076AF][b][size=14]Origjinaliteti të Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/611.png[/img][/td]
[td][color=#004225][b][size=14]Ekspozimi dhe Organizata të Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#7BB92B]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/712.png[/img][/td]
[td][color=#CC0000][b][size=14]Gramatikë dhe Drejtshkrim[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[hr]
Konkluzione
[list]
[*]Shkruani mesazhin këtu
[/list]
[hr]
Përparësitë të Forumit
[list]
[*]Shkruani mesazhin këtu
[/list]
[hr]
Dobësitë e Forumit
[list]
[*]Shkruani mesazhin këtu
[/list]

[hr]

[center][b]Mesatare Vota Rishikimi:[/b] Shkruani Numrin Ketu
[/center]
[hr]


Nxjerri për Rishikimi Kompleksi


Rishikimi Forumit

Titulli i Forumit


Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 111Përshtypjet e ParëNumri-Ketu/10

 • Shkruani Kriteret

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 211Prezantimi Pergjithshme i ForumitNumri-Ketu/10

 • Shkruani Kriteret

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 311Aktiviteti ForumitNumri-Ketu/10

 • Shkruani Kriteret

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 411Stafi dhe Grupet e AnëtarëveNumri-Ketu/10

 • Shkruani Kriteret

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 511Origjinaliteti të ForumitNumri-Ketu/10

 • Shkruani Kriteret

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 611Ekspozimi dhe Organizata të ForumitNumri-Ketu/10

 • Shkruani Kriteret

Udhëzimet dhe Formatet për Seksioni i Rishikimit 712Gramatikë dhe DrejtshkrimNumri-Ketu/10

 • Shkruani Kriteret
Mesatare Vota Rishikimi: Shkruani Numrin KetuCode:
[center][font=Verdana][size=24][b][color=#32A4D5]Rishikimi[/color] [color=#7BB92B]Forumit[/color][/b][/size][/font]

[size=18][font=Trebuchet MS]Titulli i Forumit[/font][/size][/center]


[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/111.png[/img][/td]
[td][color=#DA9100][b][size=14]Përshtypjet e Parë[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Shkruani Kriteret
[/list]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/211.png[/img][/td]
[td][color=#007FFF][b][size=14]Prezantimi Pergjithshme i Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#7BB92B]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Shkruani Kriteret
[/list]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/311.png[/img][/td]
[td][color=#66B032][b][size=14]Aktiviteti Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Shkruani Kriteret
[/list]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/411.png[/img][/td]
[td][color=#1034A6][b][size=14]Stafi dhe Grupet e Anëtarëve[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#7BB92B]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Shkruani Kriteret
[/list]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/511.png[/img][/td]
[td][color=#5076AF][b][size=14]Origjinaliteti të Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Shkruani Kriteret
[/list]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/611.png[/img][/td]
[td][color=#004225][b][size=14]Ekspozimi dhe Organizata të Forumit[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#7BB92B]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Shkruani Kriteret
[/list]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i39.servimg.com/u/f39/16/89/96/68/712.png[/img][/td]
[td][color=#CC0000][b][size=14]Gramatikë dhe Drejtshkrim[/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][size=18][color=#32A4D5]Numri-Ketu/10[/color][/size][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Shkruani Kriteret
[/list]
[hr]

[center][b]Mesatare Vota Rishikimi:[/b] Shkruani Numrin Ketu
[/center]
[hr]
Doktor Ramazan
Doktor Ramazan
Administrator
Administrator

Male
Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 79
Data e Anëtarësuar : 2014-09-14
Vjeç : 24
Google Chrome

https://ndihme.forumsq.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum