Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Mirë se erdhet ke forumi jozytarës e ForumAktiv.

Për të përfituar të plotë të çdo gjë e ofruar nga forumin tonë, ju lutem hyni në forum, nëse ju jeni tashmë një anëtar, ose bashkuar komunitetin tonë në qoftë se ju nuk jeni ende.
Forumi Mbështetje Jozyrtare e ForumAktiv
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hyrja në Stafi e ForumAktiv

Go down

Hyrja në Stafi e ForumAktiv Empty Hyrja në Stafi e ForumAktiv

Post by Doktor Ramazan Mon Oct 06, 2014 3:40 pm

Hyrja në Stafi e ForumAktiv

Të nderuar Anëtarë të ForumAktiv,

Në forume tjera të mbështetjës, anëtarët e pyet "Si mund të hini në stafin e ForumAktiv" dhe ne kemi vendo për të vënë së bashku këtë udhëzues i cili mbulon bashkuar me Moderatorë, Projektues Grafike dhe grupet e shqyrtimit.

Ne kërkojmë që ju nuk çilini një mesazhë privat na i kërkuar për tu hini ne stafi. Ne nuk do mend ju treguar interesin tuaj në bashkimin por mesazheve private na i kërkuar për t'u bashkuar me stafin e mund të bëjë që ju duket e keqe dhe kjo mund të zvogëlojë shanset tuaj për tu hini ne stafi.

Ne gjith kërkojm anëtarët e stafit dhe në qoftë se ne e shohim duke bërë një punë të mirë, ne mund të ju ftojmë që të hini ne stafi. Kjo është bërë nga deputeti zakonisht nga një administrator, menaxher ose kryetar i ekipit, dhe ju jeni të lirë të pranojë ose refuzojë ofertën.

Faleminderit shumë për leximin dhe ju lutem lexoni më poshtë për informacion për bashkimin çdo ekip.

Shënim: Duke ndjekur këtë udhëzues nuk garanton që ju do të kërkohet për t'u bashkuar stafit.

Faleminderit,
ForumAktiv
Shkruar fillimisht nga Cornelia, Derri dhe Leah7 nga forumi mbështetjës të Angleze. Ajo ka qenë i përkthyer në shqip nga Doktor Ramazan të forumit jozyrtare mbështetje Shqipës.

Originally written by Cornelia, Derri, and Leah7 from the English Support forum. It has been translated to Albanian by Doktor Ramazan from the unofficial Albanian support forum.Last edited by Doktor Ramazan on Tue Oct 07, 2014 4:31 pm; edited 2 times in total
Doktor Ramazan
Doktor Ramazan
Administrator
Administrator

Male
Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 79
Data e Anëtarësuar : 2014-09-14
Vjeç : 24
Google Chrome

https://ndihme.forumsq.net

Back to top Go down

Hyrja në Stafi e ForumAktiv Empty Re: Hyrja në Stafi e ForumAktiv

Post by Doktor Ramazan Mon Oct 06, 2014 3:45 pm

Moderatorët e ForumAktivRoli e Moderatorës:

Roli i moderatorës është për të siguruar mbështetje në forum mbështetje duke iu përgjigjur pyetjeve dhe ndihmë ndaj anëtarëve. Moderatorët janë të ngarkuar edhe me mbajtjen ndarjen për asistencë pastër dhe të rregullt dhe kanë aftësinë për të moderuar të gjithë kategorinë dhe forumit për mbështetjes.

Kërkesat:

 • Njohuri të shkëlqyeshme të Panelit Administratës
 • Njohuri të shkëlqyeshme të Kushtet e Shërbimit i ForumAktivës (Forumotion)
 • Njohuri të mira të aftësive kodimin: HTML, JavaScript, CSS (kjo nuk është një kërkesë, por është e dëshirueshme)
 • Aktiv në kuadër të forumit
 • Aftësi komunikimi të mira


Pritjet e Përgjithshme:

 • Përkushtimin për punën
 • Gatishmëria për të ndihmuar të tjerët
 • Pjekur, Sjellja profesionale
 • Aftësi për punë në grup


Last edited by Doktor Ramazan on Mon Oct 06, 2014 5:29 pm; edited 1 time in total
Doktor Ramazan
Doktor Ramazan
Administrator
Administrator

Male
Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 79
Data e Anëtarësuar : 2014-09-14
Vjeç : 24
Google Chrome

https://ndihme.forumsq.net

Back to top Go down

Hyrja në Stafi e ForumAktiv Empty Re: Hyrja në Stafi e ForumAktiv

Post by Doktor Ramazan Mon Oct 06, 2014 3:48 pm

Projektues Grafik e ForumAktiv
Nëse jeni duke e lexuar këtë temë, ju ndoshta jeni këtu sepse ju doni të jetë një Projektues Grafik. Nëse ky është rasti, atëherë ju duhet së pari të dini se çfarë pritet dhe kërkohet prej njërit në këtë pozicion. Ju lutemi lexoni të gjitha informatat para se të dërgonte në një aplikim.


Roli e Projektues Grafik:

Stafi i Projektues Grafik janë këtu për të ndihmuar me dizajne, në plotësimin e kërkesave dhe në ndihmuar të tjerët në përmirësimin e aplikimeve të tyre për Propozime Galeri. Përmirësimi i parashtresave të përgjithshme brenda Galerisë është qëllimi i një projektuesi, dhe kjo përfshin duke shtuar imazhe nga mesi juaj.

Kërkesat për Aplikim:
(Ju DUHET të keni këto të merren parasysh!)

 • Aftësi Mirë / Përmirësimi në Dizajne
 • Kërkesat paraprake Kompletuar
  Propozimet paraprake në Galeri
  Aktivitet në forum


Pritjet e përgjithshme:

 • Përkushtimin për punën
 • Gatishmëria për të ndihmuar të tjerët
 • Pjekur, Sjellja profesionale
 • Aftësi për punë në grupFormulari i Aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju duhet të plotësoni këtë formular aplikimi dhe ta dërgojnë atë në Doktor Ramazan nëpërmjet deputet. Çdo pyetje duhet të përgjigjet plotësisht dhe në mënyrë korrekte apo kërkesa juaj do të refuzohet.

Code:
[B]Emri i përdoruesit:[/B]
[B]Mosha:[/B]
[B]Kërkon Kompletuar:[/B]
[B]Galeria Propozimet:[/B]
[B]Kur ke bashko në ForumAktiv:[/B]
[B]Pse ju duan të jenë Projektues Grafik?[/B]
[B]Pse duhet të zgjedh ty?[/B]

Notices:


 • Vetëm dërgoni aplikimet ke Doktor Ramazan në mesazhë privat.
 • Ju duhet të keni një bar të gjelbër paralajmëruese për të aplikuar.
 • Nuk ka afat për dërgimin në aplikimin tuaj.
 • Ne presim lidhje me propozimet e mëparshme dhe kërkesave të përfunduara.
 • Duke plotësuar këtë kërkesë, ju thoni se ju jeni të interesuar në këtë pozitë të stafit, por janë gjithashtu duke rënë dakord se nuk do të kërkojë nëse nuk ju do të punësohen. Ju lutem, mos harroni se duke i kërkuar të jetë një anëtar i stafit nuk lejohet dhe dorëzimin e këtij formulari është opsioni i vetëm që nuk e shkel këtë rregull. Megjithatë, duke i kërkuar drejtpërdrejt të jetë një anëtar i stafit apo kureshtar për statusin e aplikimit tuaj është brenda shkelje.


Faleminderit.


Last edited by Doktor Ramazan on Tue Oct 07, 2014 4:29 pm; edited 1 time in total
Doktor Ramazan
Doktor Ramazan
Administrator
Administrator

Male
Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 79
Data e Anëtarësuar : 2014-09-14
Vjeç : 24
Google Chrome

https://ndihme.forumsq.net

Back to top Go down

Hyrja në Stafi e ForumAktiv Empty Re: Hyrja në Stafi e ForumAktiv

Post by Doktor Ramazan Mon Oct 06, 2014 3:50 pm

Recensentët e ForumAktiv
Roli Recensentët e ForumAktiv

Roli i grupit recensentët është që të ofrojë forum komente në mënyrë që të sigurojë analiza dhe këshilla se si për të përmirësuar forumit e ForumAktiv duke plotësuar kërkesat. Ekipi recensentët mund moderuar vetëm seksionin rishikimin.

Kërkesat
 • Ndiqni udhëzimet Neni Rishikimi
 • Komente të plotë mbi një bazë të rregullt në një standard të kënaqshëm
 • Ju duhet të keni një zotërim të mirë të gjuhës shqipe (Qartësia në shqyrtimin është një domosdoshmëri për të shmangur konfuzionin për lexuesin)


Pritjet e përgjithshme:
 • Përkushtimin për punën
 • Gatishmëria për të ndihmuar të tjerët
 • Pjekur, Sjellja profesionale
 • Aftësi për punë në grup
Doktor Ramazan
Doktor Ramazan
Administrator
Administrator

Male
Asnjë Paralajmërim
Dialekt : Gheg
Numri i postimeve : 79
Data e Anëtarësuar : 2014-09-14
Vjeç : 24
Google Chrome

https://ndihme.forumsq.net

Back to top Go down

Hyrja në Stafi e ForumAktiv Empty Re: Hyrja në Stafi e ForumAktiv

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum